Takımı TS'nin teklifini az buldu

Transfer döneminin en gözde futbolcularından biri olan Kızılcahamamspor'un golcü futbolcusu Üstün Bilgi için başkent ekibine ilk resmi teklifi, Gençlerbirliği ve 1461 Trabzon yaptı.  Kızılcahamamspor formasıyla geçen sezon attığı 24 golle Spor Toto 2. Lig

Takımı TS'nin teklifini az buldu

Transfer döneminin en gözde futbolcularından biri olan Kızılcahamamspor'un golcü futbolcusu Üstün Bilgi için başkent ekibine ilk resmi teklifi, Gençlerbirliği ve 1461 Trabzon yaptı. 

 

Kızılcahamamspor formasıyla geçen sezon attığı 24 golle Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta gol kralı olan 24 yaşındaki futbolcuyu transfer etmek için Süper Lig takımları yarışıyor. Ankara ekibiyle sözleşmesi devam eden Üstün Bilgi için ilk resmi teklifi Gençlerbirliği yaptı.

 

Başkan İlhan Cavcav'ın, eski kaptanları olan Kızılcahamamspor Sportif Direktörü Erkan Özbey ile görüştüğü ve Üstün Bilgi için bir miktar para ve 3 oyuncu teklifi sunduğu öğrenildi.

 

Gençlerbirliği'nin yanı sıra 1461 Trabzon'un da resmen istediği Üstün Bilgi için bordo-mavili kulübün önerdiği rakamı Kızılcahamamspor'un düşük bulduğu ve bu rakamı yükseltmeye çalıştığı belirtildi.

 

Birçok takımın transfer listesinde olan Üstün Bilgi'nin Kızılcahamamspor ile 2013 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor