Süper Lig'e son veda yarın

Spor Toto Süper Lig'de 34. ve son hafta maçlarına yarın oynanacak 4 karşılaşma ile devam edilecek.Oynanacak karşılaşmalar sonunda Süper Lig'e veda edecek son takım da belli olacak. Mersin İdmanyurdu ve Orduspor'dan sonra Süper Lig'e veda edecek 3. takımda

Süper Lig'e son veda yarın

Spor Toto Süper Lig'de 34. ve son hafta maçlarına yarın oynanacak 4 karşılaşma ile devam edilecek.

Oynanacak karşılaşmalar sonunda Süper Lig'e veda edecek son takım da belli olacak. Mersin İdmanyurdu ve Orduspor'dan sonra Süper Lig'e veda edecek 3. takımda 90 dakikaların ardından belli olacak.

Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu ve Orduspor'dan sonra küme düşen son takım, yarın belli olacak. Ligin son haftasına 3 takım tehlike çemberinin içinde giriyor.

Haftaya küme düşme hattının içerisinde giren İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un, kümede kalmak için Kasımpaşa önünde mutlak galibiyete ihtiyacı var. İstanbul BBSK bu maçı kazanamazsa diğer maçların sonucu ne olursa olsun küme düşüyor. Ancak rakipleri de galip geldiği taktirde İstanbul BBSK'ye galibiyet de yetmiyor.

Haftaya düşme hattının bir basamak üzerinde giren Kardemir Karabükspor, Fenerbahçe karşısında galip geldiği takdirde kümede kalacak. Beraberlik veya mağlubiyet halinde ise İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Kardemir Karabükspor puan kaybeder, İstanbul BBSK galip gelirse küme düşen taraf Kardemir Karabükspor olacak.

Haftaya düşme ihtimaliyle giren ancak rakiplerine göre daha rahat olan takım Akhisar Belediyespor. Sezonun sürpriz ekibi Akhisar'a Orduspor deplasmanında kümede kalmak için beraberlik yetiyor. Ancak Akhisar mağlup olursa, rakiplerinden en az birinin puan kaybetmesini bekleyecek. Eğer Akhisar Belediyespor yenilir, Kardemir Karabükspor ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor galip gelirse küme düşen son takım Akhisar Belediyespor olacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor