Süper Lig ekibinin başkanı taraftar tekmeledi!

Bursa’da yerel bir TV kanalında maç sonrası yayınlanan görüntülerde Kayseri Kadir Has Stadı’nı terk eden Başkan Erkan Körüstan ve yönetici Yüksel Çolak’a, Teksas Tribünü liderlerinden Selim Kurtulan "Başkanım bize laf yetiştireceğine takımın haline baksan

Süper Lig ekibinin başkanı taraftar tekmeledi!
Bursa’da yerel bir TV kanalında maç sonrası yayınlanan görüntülerde Kayseri Kadir Has Stadı’nı terk eden Başkan Erkan Körüstan ve yönetici Yüksel Çolak’a, Teksas Tribünü liderlerinden Selim Kurtulan "Başkanım bize laf yetiştireceğine takımın haline baksana" sözü ortamı gerdiği ekranlara yansıdı. Öfkesini yenemeyen Başkan Erkan Körüstan, tribün lideri Selim Kurtulan’a önce tekme attı. Sonrasında kovaladı. Amigo Selim Kurtulan buradan kaçmak isterken bu kez yönetici Yüksel Çolak koşarak Selim Kurtulan’a vurduğu görüldü. Araya giren emniyet güçleri olayların daha da büyük boyutlara ulaşmasını önledi.
 
Bu görüntüler, Bursa’da tepkilere neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor