Süper Lig ekibinde şok! Sezonu kapattı

Samsunspor'un Slovak savunmacısı Lubomir Satka, Hatayspor maçında sakatlanarak sezonu kapattı. Sol ayak bileğinden operasyon geçiren Satka, sosyal medyadan veda etti.

Süper Lig ekibinde şok! Sezonu kapattı

Samsunspor'un defans hattının önemli ismi Lubomir Satka, yaşadığı talihsiz sakatlık sonrası sezonu erken tamamlama kararı aldı.

Slovakyalı savunmacı, Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor ile yapılan mücadelenin 27. dakikasında sakatlanarak oyun dışı kalmıştı. Dün gerçekleştirilen operasyon sonrasında sosyal medya üzerinden bir açıklama yaparak sezonu kapattığını duyuran Satka, Samsunspor ile Süper Lig'deki mücadelesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve takım arkadaşlarına yeni sezonda başarılar diledi.

Kırmızı-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, Satka'nın sol ayak bileğinden yaşadığı sakatlık nedeniyle operasyon geçirdiği belirtildi. Doç. Dr. Tunay Erden tarafından yapılan operasyonun başarılı geçtiği ve futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Kulüp, Satka'ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu sezon ligde 26 maça çıkarak 2209 dakika sahada kalan ve 1 gol katkısı sağlayan 28 yaşındaki Satka'nın yokluğunda, savunmanın merkezinde Alim Öztürk, Rick Van Drongelen ve Yunus Emre Çift'in sorumluluk alması bekleniyor. Satka'nın sakatlığı, takımın defansif düzeni üzerinde önemli bir etki yaratacak gibi görünüyor.

super-lig-ekibinde-sok-sezonu-kapatti.webp

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor