Sercan: Hedefimiz 3 puan

Lige iyi bir başlangıç yapan ve 5 maçta 4 gol atan Sercan Kaya ligde yakaladıkları çıkışın tesadüf olmadığını belirterek, "Lige çok iyi başladık. Aslında bu bizim beklediğimiz bir şeydi. Çünkü sezon başından beri gerçekten çok üst düzey çalıştık.Kendi per

Sercan: Hedefimiz 3 puan

Lige iyi bir başlangıç yapan ve 5 maçta 4 gol atan Sercan Kaya ligde yakaladıkları çıkışın tesadüf olmadığını belirterek, "Lige çok iyi başladık. Aslında bu bizim beklediğimiz bir şeydi. Çünkü sezon başından beri gerçekten çok üst düzey çalıştık.Kendi performansının tamamen takımla alakalı olduğuna dikkat çeken Sercan, "Takım iyi olduğu zaman hepimizin bireysel performansı da üst düzeye çıkıyor.

İnşallah bu şekilde devam ederim. 4 gol attım, gollere devam etmek istiyorum" diye konuştu.

GALATASARAY MAÇINDA HEDEF 3 PUAN

Başarılı futbolcu, Galatasaray maçına da 3 puan amacıyla çıkacaklarını belirterek şunları söyledi: "Galatasaray Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri. Bizde bunun bilincindeyiz. Zaten bu maçlarda insan kendi kendine motive olabiliyor. Kesinlikle üç puan için gideceğiz. Umarım bunu yaparız. puan yada puanlar ile döneriz.

YEŞİL MAVİLİLER İSTANBUL'A GİTTİ

Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayan Çaykur Rizespor İstanbul'a gitti. Yeşil mavililer İstanbul'da yapacağı son antrenmanın ardından hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek. Bu arada Çaykur Rizespor'da hafif sakatlıkları bulunan ve durumları düzelen Sercan, Kıvanç ve Uche Kalu maç kadrosuna dahil edildi. Sakatlığı bulunan Eren Albayrak ise kadroya alınmadı. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler