"Şenol hoca böyle istiyor"

Trabzonspor'un Fildişili Sahilli oyuncusu Didier Zokora maç sonrası açıklama yaptı. Zokora, "Bu maç çok önemliydi kazanıp üst sıralardaki takımları yakalayabilirdik. Bu maçı kaybetmek hem de evimizde kaybetmek bizim için kötü oldu. Rakiplerimiz kaybederke

"Şenol hoca böyle istiyor"

Trabzonspor'un Fildişili Sahilli oyuncusu Didier Zokora maç sonrası açıklama yaptı.

 

Zokora, "Bu maç çok önemliydi kazanıp üst sıralardaki takımları yakalayabilirdik. Bu maçı kaybetmek hem de evimizde kaybetmek bizim için kötü oldu. Rakiplerimiz kaybederken bizim evimizde kaybetmememiz gerekirdi" ifadelerini kullandı.

 

Ön Libero oynamasıyla ilgili gelen bir soruya Zokora, "Ben Milli takımda libero oynuyorum, orada hocam benden hücum görevi ve oyun kurma görevini de veriyor.

 

Trabzonspor da ise bu görev Alanzinho ve Colman’ın. Şenol hocam burada benden daha ziyade savunma görevi yapmamı istiyor. Hocam benden bunu istiyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor