Şenol Güneşten sistem değişikliği

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde takımda radikal değişikliklere gidiyor.Ayrılan futbolcuların yerine yapılan takviyelerle yeni bir kadro kuran Trabzonspor direktörü Şenol Güneş, yeni oyun sistemini de şekillendirmeye başladı.

Şenol Güneşten sistem değişikliği

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, yeni sezon öncesinde takımda radikal değişikliklere gidiyor.

Ayrılan futbolcuların yerine yapılan takviyelerle yeni bir kadro kuran Trabzonspor direktörü Şenol Güneş, yeni oyun sistemini de şekillendirmeye başladı.
 
Geçtiğimiz sezon Umut Bulut'un tek forvet olarak yer aldığı sisteme dayalı oyunu tercih eden Şenol Güneş'in özellikle hücum hattına yapılan takviyelerden sonra çift forvetli sisteme dönebileceği öğrenildi. Orta sahadaki tüm yükü Colman ve Zokora'ya yüklemeyi planlayan Şenol Güneş'in savunmadaki sigortasının Giray olacağı, Burak Yılmaz'ın yine vazgeçilmezler arasında olacağı bilydirildi. Özellikle 6 yabancı sınırlaması nedeniyle, yabancı oyuncular arasında sıkı bir rekabetin yaşanacağı da belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor