Belediyeden 61 proje çalışması!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 projesi'nden' biri olan 'Kent Bilgi sistemi' tamamlandı. Trabzon Belediyesi'nin resmi web sitesi olan 'trabzon.bel.tr' de yayına başlayan Kent Bilgi Sistemi ile vatandaşlar, Trabzon ile bilgile

Belediyeden 61 proje çalışması!

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun '61 projesi'nden' biri olan 'Kent Bilgi sistemi' tamamlandı. Trabzon Belediyesi'nin resmi web sitesi olan 'trabzon.bel.tr' de yayına başlayan Kent Bilgi Sistemi ile vatandaşlar, Trabzon ile bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyor.

'kent rehberi' ve 'imar durumu' olmak üzere iki ayrı linkten vatandaşların hizmetine sunulan Kent Bilgi Sistemi ile vatandaşlar, 'Kent Rehberi Haritası' sayesinde Trabzon'daki nöbetçi eczanelerin yerlerini dahi hem grafik hem de adres bilgileriyle birlikte görüntüleyip fotoğrafına varıncaya kadar detay bilgiler alabiliyor.
Kent Rehberi bölümünde ayrıca mahalle, sokak ve kapı numarası girilerek binalara da ulaşılabiliyor.

'İmar Durumu' yayını ile, ada ve parsel bilgileri ya da resmi adresi bilinen herhangi bir yerin imar durumunu sorgulamak ve yazıcıdan çıktısını almak mümkün. Vatandaşlar, resmi işlemlerde kullanılamayan fakat bilgilenmek açısından yeterli olan bu imar durumlarına kolayca ulaşabilecek.

Vatandaşların Kent bilgi Sistemi'nden daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla önümüzdeki günlerde kentin değişik yerlerine Kiosklar (ekranlar) yerleştirilecek. Böyle Kent Bilgi Sistemi yayınları sokağa kadar ulaşmış olacak.

Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu seçim öncesi vaatlerinden biri olan 'Kent Bilgi Sistemi' projesinin tamamlandığını belirterek, "Kent Bilgi Sistemi ile vatandaşlar Trabzon'un mahalle, soksak ve hatta apartmanlarını bile görebilecek. Bunun yanında vatandaşlar arsalarının imar durumlarını da bilgisayar çıktısı olarak alabilecekler.

Belediyemizin internet sitesinde yayına başlayan kent bilgi sistemi ile adeta Trabzon vatandaşlarımızın elinin altında olacak. Trabzonluların ve kentimize
gelen yerli ve yabancı misafirlerin Kent Bilgi Sistemi'nden daha çok yararlanmalarını sağlamak amacıyla önümüzdeki günlerde kentin değişik yerlerine ekranlar yerleştireceğiz.

Böyle Kent Bilgi Sistemi yayınları sokağa kadar ulaşmış olacak. Söz verdiğimiz gibi Trabzonlulara en iyi hizmet vermenin gayreti içerisindeyiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler