Şenol Güneş'ten ciddiyet uyarısı

Bu sezon sahasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi rakiplerini yenen, Manisaspor'a mağlup olan, Eskişehirspor'la berabere kalan bordo mavili takımda Bucaspor maçı büyük önem taşıyor.Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in, son haftalarda iyi

Şenol Güneş'ten ciddiyet uyarısı

Bu sezon sahasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray gibi rakiplerini yenen, Manisaspor'a mağlup olan, Eskişehirspor'la berabere kalan bordo mavili takımda Bucaspor maçı büyük önem taşıyor.

Trabzonspor teknik direktörü Şenol Güneş'in, son haftalarda iyi futbol oynayan Bucaspor için futbolcularını uyardığı öğrenildi.

Bucaspor'un son yaptığı maçların kasetlerini futbolcularına izleten tecrübeli teknik adamın futbolcularına, "Rakip ayırt etmeden sahaya çıkmanız gerekiyor. Manisaspor ve Eskişehirspor maçlarında yaptığınız hataları yapmayın. Kendi kimliğinizi sahaya yansıtın" dediği belirtiliyor.

Bucaspor maçı öncesi Trabzonspor'da kart cezalısı Burak ile sakatlığı bulunan Glowacki, forma giyemeyecek.

Bordo-mavili takımın Bucaspor karşısına kalede Onur, defansta Serkan, Giray, Egemen, Cale orta sahada Selçuk, Alanzinho, Colman, Jaja forvette de Umut ve Yattara 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor