Şenol Güneş'in GS karnesi

Trabzonspor'un başına 4. kez gelen teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul takımlarına karşı kurduğu üstünlük ile dikkat çekiyor. Güneş'in teknik direktörlüğü döneminde ise Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı 18 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4

Şenol Güneş'in GS karnesi

Trabzonspor'un başına 4. kez gelen teknik direktör Şenol Güneş, İstanbul takımlarına karşı kurduğu üstünlük ile dikkat çekiyor. Güneş'in teknik direktörlüğü döneminde ise Trabzonspor, Galatasaray ile oynadığı 18 karşılaşmada 8 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti.
Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın başına geçmesiyle birlikte camiaya yeni bir hava ve heyecan getirdi. Güneş, öncesi İstanbul takımlarına karşı galibiyet yüzü göremeyen Bordo-mavili takım kısır döngü içinde süre giden bu özleme 680 gün sonra deneyimli teknik adam döneminde son vermişti.
Bu sezon sahasında oynadığı Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını kazanan Trabzonspor ezeli rakiplerine karşı oynadığı futbolda üstünlük kurdu. Büyük maçlara Şenol Güneş ile daha güvenle bakan Bordo-mavililer Galatarasay'ı da yenerek şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşmak istiyor.
Bordo-mavili takım Şenol Güneş döneminde 3 büyüklere karşı Lig ve Türkiye Kupası maçları olmak üzere oynadığı 8 derbi karşılaşmasında 4 galibiyet, 2'şer beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Attığı 10 gole karşılık ise kalesinde 7 gol gördü. Bordo-mavili takım Şanlıurfa'da oynanan Ziraat Türkiye Kupası'nda ise Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup ederek kupanın sahibi olmuştu.

"GÜNEŞ'İN GALATASARAY KARNESİ"
Şenol Güneş, Trabzonspor'un başında olduğu dönemlerde Sarı-kırmızılı takıma karşı ligde ve kupada oynadığı 18 maçta 8 galibiyet, 6 mağlubiyet ve 4 beraberlik elde etti. Attığı 25 gole karşılık kalesinde ise 21 gol gördü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor