Trabzon'daki suçlular Erzurum'a

 Trabzon, Ankara ve Erzurum'da düzenlenen operasyonda, 6 ilde 40 kamu ihalesine fesat karıştırma, darp, tehdit ve rüşvet alma suçlamasıyla gözaltına alınan 19 kişi sabah saatlerinde Erzurum’a gönderildi.Özel yetkili Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yür

Trabzon'daki suçlular Erzurum'a

 Trabzon, Ankara ve Erzurum'da düzenlenen operasyonda, 6 ilde 40 kamu ihalesine fesat karıştırma, darp, tehdit ve rüşvet alma suçlamasıyla gözaltına alınan 19 kişi sabah saatlerinde Erzurum’a gönderildi.

Özel yetkili Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen soruşturma sonucu, aralarında kamu görevlilerinin de bulunduğu 19 kişinin sorguları Trabzon Emniyet Müdürlüğü’nde tamamlandı. Sorguları ve işlemleri tamamlanan 19 kişi yoğun güvenlik önlemleri altında adliyeye çıkartılmak üzere Erzurum’a gönderildi.

Kamu ihalelerine katılmak için şartname alan firma yöneticileri ile çalışanlarına baskı uyguladığı belirlenen suç örgütüne yönelik olarak, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı’nın koordinasyonunda Trabzon Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce önceki gün Trabzon, Ankara ve Erzurum'da düzenlenen eş zamanlı operasyonda, Trabzon'da 13, Ankara'da 4, Erzurum'da 2 kişi gözaltına alınmıştı. Suç örgütünün Trabzon'da 25, Ankara'da 8, Erzurum'da 3, Ardahan'da 2, Bayburt ve Artvin'de de birer olmak üzere 40 kamu ihalesine fesat karıştırdığı tespit edilmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel