Şenol Güneş de yetmedi

Trabzonspor ile Beşiktas arasında oynanan basketbol maçını Şenol Güneş de izledi. TBL'nin 29.haftasında Trabzonspor Basketbol, Beşiktaş Milangaz ile karşılaştı. Bordo-Mavili takım için kritik öneme sahip olan maçta Hayri Gür Spor Salonu tıklım tıklım oldu

Şenol Güneş de yetmedi

Trabzonspor ile Beşiktas arasında oynanan basketbol maçını Şenol Güneş de izledi.

 

TBL'nin 29.haftasında Trabzonspor Basketbol, Beşiktaş Milangaz ile karşılaştı. Bordo-Mavili takım için kritik öneme sahip olan maçta Hayri Gür Spor Salonu tıklım tıklım oldu. Karşılaşmayı izleyenler arasında Trabzonspor Futbol Takımı'nın teknik direktörü Şenol Güneş de vardı.

 

Dün (21 Nisan) Süper Final'de yine Beşiktaş ile karşılaşan ve sahadan 1-0'lık galibiyetle ayrılan Şenol Güneş, kazanılan 3 puanın getirdiği mutlulukla salona geldi. Fakat basketbol şubesinde beklenen olmadı.

Son ana kadar çekişmenin sürdüğü maçta Beşiktaş Milangaz sahadan 81-77 galip ayrıldı. Bu sonuçla Trabzonspor, ligin bitmesine 1 maç kala küme düşmeyi matematiksel olarak garantiledi.

 

Trabzonspor, kurulmasından kısa bir süre sonra 1.Lig'e yükselmişti. Geçen sezon TBL'de ilk sezonunu geçiren Karadeniz temsilcisi, Türkiye Kupası'nda da yarı final oynamıştı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor