Şener'in keyfi yerinde

Trabzonspor haftayı Antalyaspor önünde aldığı kritik galibiyetle kapatırken, taraftarlar kadar teknik heyet ve yönetimin de yüzü güldü. Kısa bir aradan sonra karşılaşmayı Avni Aker’de izleyen Karadeniz temsilcisinin başkanı Sadri Şener, zorlu 90 dakikayı

Şener'in keyfi yerinde

Trabzonspor haftayı Antalyaspor önünde aldığı kritik galibiyetle kapatırken, taraftarlar kadar teknik heyet ve yönetimin de yüzü güldü. Kısa bir aradan sonra karşılaşmayı Avni Aker’de izleyen Karadeniz temsilcisinin başkanı Sadri Şener, zorlu 90 dakikayı değerlendirdi.

Fanatik'e konuşan Başkan Şener,  3 hafta sonra gelen 3 puanın her açıdan anlamlı olduğunu belirterek “Sadece matematiksel olarak değil, psikolojik açıdan da önemli bir galibiyet oldu. Böyle bir çıkışa ihtiyacımız vardı. Biz hiçbir zaman küme düşme gibi bir sonucu aklımıza bile getirmedik ama sıkıntılı bölgeden kurtulmamız gerekiyordu. Öyle de oldu” ifadelerini kullandı.

‘Önce Trabzonspor’

Bordo-Mavililer’in bundan sonra üst üste oynayacağı Akhisar ve Ordu mücadelelerinin de önemine vurgu yapan Başkan Şener şunları söyledi: Biraz vites yükseltince Trabzonspor’un neler yapacağını biliyorduk. Antalya maçında biraz tutukluğundan kurtulan Trabzon rahat kazandı. Artık bu istikrarın oturması lazım. Önceliğimiz Trabzonspor’un başarısı, kongre konularını ayrı tutmak lazım. Onları her zaman konuşuruz, kaçmıyoruz ve koltukta biraz daha oturma sevdalısı, buna ihtiyacı olan insanlar değiliz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor