İşte mutluluğun resmi

Avni Aker’de önceki günkü tablo da kalan haftalar öncesi camianın umutlarını artırdı. Başkan Sadri Şener uzun bir aradan sonra protokolde yerini aldı, taraftarlar statta boş yer bırakmadı, 90 dakika da susmadı. Kalan 7 hafta öncesi Bordo-Mavililer’de birl

İşte mutluluğun resmi

Avni Aker’de önceki günkü tablo da kalan haftalar öncesi camianın umutlarını artırdı. Başkan Sadri Şener uzun bir aradan sonra protokolde yerini aldı, taraftarlar statta boş yer bırakmadı, 90 dakika da susmadı. Kalan 7 hafta öncesi Bordo-Mavililer’de birlik sağlanırken, futbolcuların da güçlü Antalyaspor karşısındaki hırsı ve performansı keyifleri yerine getirdi. Sahasındaki 14. maçında 6 galibiyetini elde eden Karadeniz ekibi, 4’er beraberlik ve yenilgi aldı. Bu arada teknik direktör Tolunay Kafkas, Antalyaspor maçından sonra takımına bir gün izin verdi. Bordo-Mavililer, Akhisar Belediyespor maçının hazırlıklarına bugün saat 16.00’da yapacağı antrenmanla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler