Şener'i neden aldılar!

Futbolda şike operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan Sadri Şener'in neden ifadesine başvurulduğu öğrenildi.HABER61.NET'in edindiği güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre; Sadri Şener'in bazı kulüp başkanlarıyla kendi aralarında yaptıkları  normal

Şener'i neden aldılar!

Futbolda şike operasyonu kapsamında ifadesine başvurulan Sadri Şener'in neden ifadesine başvurulduğu öğrenildi.

HABER61.NET'in edindiği güvenilir kaynaklardan aldığı bilgiye göre; Sadri Şener'in bazı kulüp başkanlarıyla kendi aralarında yaptıkları  normal konuşmalardan ilgili sorgularına başvurulduğu ortada önemli birşeyin olmadığı bilgisine ulaşıldı.

Trabzonspor'un bu işin içinde olmadığı Fenerbahçe'nin gazını alıp ortalığı rahatlatmak için Trabzonspor da işin içine çekildiği öğrenildi. 

Sadri Şener'in, "Kendi aramızda yaptığımız sohbetlerimiz dinlemeye takılmış. Onlarla ilgili bizlerin de görüşlerini almak için buradayız. Camiamızın hiç kuşkusu olmasın Trabzonspor hiçbir zaman çirkin işlerin içinde olmamıştır" gibi söylemlerde bulunduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor