Polis nezaretinden çıkarıldılar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, şike soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere geldikleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden polis nezaretinde çıkarıldı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağır

Polis nezaretinden çıkarıldılar!

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ve Futbol Komitesi Başkanı Serdar Adalı, şike soruşturması kapsamında şüpheli sıfatıyla ifade vermek üzere geldikleri İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden polis nezaretinde çıkarıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne çağırılan Havutçu ve Adalı, sabah saatlerinde geldikleri emniyette şüpheli sıfatıyla ifade verdi. Yaklaşık 2 saat süren ifade işleminin ardından

polis nezaretinde dışarı çıkarılan Tayfur Havutçu ve Serdar Adalı, bir araca bindirildi. Havutçu ve Adalı'nın, sağlık kontrolü veya savcılığa götürülmüş olma ihtimali üzerinde duruluyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor