Şener'den net açıklama: YOKUM!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,  çarpıcı açıklamalar yaparken, görev süresini, kırgınlıklarını, hayal kırıklıklarını anlattı, başkan adaylarını değerlendirdi.Şener, yeniden adaylık gibi bir durumunun söz konusu olmadığının altını çizerek söze başlarken,

Şener'den net açıklama: YOKUM!

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener,  çarpıcı açıklamalar yaparken, görev süresini, kırgınlıklarını, hayal kırıklıklarını anlattı, başkan adaylarını değerlendirdi.

Şener, yeniden adaylık gibi bir durumunun söz konusu olmadığının altını çizerek söze başlarken, “Bana sürekli ‘bırakma’ diye mesajlar geliyor. Ama artık yoruldum bırakacağım. Tek başıma kaldım. Yönetim kurulu arkadaşlarımız biraz daha dirayetli ve işlerinde daha düzenli olabilseydi daha iyi olabilirdik. Artık benim dönemim bitiyor ve yeni arkadaşların gelmesi lazım. Yöneticilerime de, göreve gelecek olan arkadaşlara sürekli destek ve onlarla birlikte olmaları telkinlerinde bulunuyorum. Kongreyi iptal etmeyi aklımdan bile geçirmedim. Kupa maçından sonra kongrede ki konuşmam ile finali yaparım. Kupayı kazansak da ‘adayım’ demem” diye konuştu.

30-35 MİLYON LAZIM

Başkan adaylarına da maddi olarak uyarılarda bulunan Şener, “İlk olarak 30-35 milyon kasaya sokulması lazım. Haziran ayında 18-20 milyon civarında yayın hakkı gelecek. Bunları beni nezaketen ziyaret ettiği için Muharrem beye anlattım. Geçen dönem yaptığımız transferler takıma uyum sağlamadı. Uyum sağlamayınca da her maçtan 1 trilyon kaybettik. Baktığınız zaman 13 trilyon öyle kaybettik. Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarını saymıyorum. Sonra ilk 5’e giremedik oradan gelecek parayı da kaybettik. Bir topluyorsun 30 trilyon kaybetmişsin. Biz burada iyi işler yaptık, bunu alın, şunu alın dediler... Hem üzüldüm, çözüm bulmaya çalıştım, hem de paraları yetiştirmeye çalıştım. Trabzon şehri değişik” dedi.

İYİ İŞLER YAPTIK AMA!

Şener, transferler konusunda pişmanlıkları olduğunu da belirtirken, “Keşke transfer yaparken daha ciddi hocalara sorsaydım. Geçen yıl ki transferlerde pişmanım. Onun dışında iyi işler yaptım. Çok fazla pişmanlık duymuyorum. İki şirketin birleşmesi diye bir olay yaptım. O muazzam bir olaydı. Bizi 30 yıl boyunca faiz ödemekten kurtardı. Bunları millet bilmiyor, nereden baksan 300 milyonluk bir olay. 1461 Trabzon’u kurduk. Şehre yeni bir heyecan getirdik. İyi bir alt yapı oldu. Hocasını da beğeniyorum. HES projesi var. Bittiği zaman 100 milyon dolar. Şimdi kağıdı 15 milyon dolar. Ama kombine satamıyoruz. Sivas maçında 100 milyar gelir var” diye konuştu.

NECATİ VE HÜSEYİN’İN İŞİ!

Şenol Güneş ile karşılaşması halinde sadece selam verebileceğini de belirten başkan Şener, “Ben ona karşı eski duygularımı taşımam. Karşılaşsam selam veririm. Ama teknik fikirlerim değişmez, insan olarak görüşürüm. Mesela şehirlerde teknik direktörler hem para alıyorlar hem de idol oluyorlar anlamak zor. Şenol hoca Oyuncuların transfer paralarına çok karışırdı. Ben aldım geldim fiyatından sana ne? Yabancılardan en çok Janko ve Emerson’da hayal kırıklığına uğradım. Henrique, Celustka, Cech hemen hemen hepsi işte. Bu transferler hep bunlar Necati ve Hüseyin’in işi. Polonyalı oyuncuları Hüseyin ve Necati aldırdı” diye sitem etti.

DEĞİŞİK HUYLARI VAR!

Şener 5 aday olmasından dolayı, ‘gözüm arkada değil’ dediğini ama şu anda bu söze sadece Muharrem Usta’nın kişi olarak uyduğunu belirtirken, “Listeleri görmek lazım” dedi. Yönetim ve kendi adına transfer konusunu durdurduğunu da söyleyen Şener, “Muharrem Usta yeni bir yapılanma ve Can Çobanoğlu’nu düşünüyor. Can iyi bir profesyonel” diye konuştu. Metin Atasoy’a da imalı gönderme de bulunan Şener, “Metin Atasoy biraz değişik bir insan. Değişik huyları var. Köyde ev yaptırmış. Köyden kulübe yetişemezsin ki, nasıl yetişeceksin” dedi.

Günebakış

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor