Davutoğlu'ndan çok sert tepki!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalarla ilgili olarak açıklama yaptı. Zamanlamanın manidar olduğunu söyleyen Davutoğlu, provokasyon ihtimaline dikkat çekti. Davutoğlu  "Bütün güvenlik güçlerimiz ile gerekli araştırmayı

Davutoğlu'ndan çok sert tepki!

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki patlamalarla ilgili olarak açıklama yaptı. 

Zamanlamanın manidar olduğunu söyleyen Davutoğlu, provokasyon ihtimaline dikkat çekti. Davutoğlu  "Bütün güvenlik güçlerimiz ile gerekli araştırmayı yapıyoruz. Hiç kimse Türkiye'nin gücünü test etmeye kalkmamalıdır.
 
Bir çok provokasyon söz konusu olabilir. Zamanlama dikkat çekici, tam Suriye'nin geçiş süreciyle ilgili kararların olduğu bir dönemde olması düşündürücü. Bütün dünyada Suriye konusunda bir ivme olduğu dönemdir. Bunların olması bir tesadüf değil. Provokasyon söz konusu olabilir." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem