Şener'den Aybaba açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bir açıklama yaparak bazı medya organlarında Teknik Direktör Hogo Broos'un yerine Samet Aybaba'nın göreve getirileceği yönünde yer alan haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı. İşte kulübün resmi internet sitesind

Şener'den Aybaba açıklaması

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener bir açıklama yaparak bazı medya organlarında Teknik Direktör Hogo Broos'un yerine Samet Aybaba'nın göreve getirileceği yönünde yer alan haberlerin tamamen gerçek dışı olduğunu vurguladı.

İşte kulübün resmi internet sitesinde yer alan açıklama

"Yönetim kurulu olarak ne Samet Aybaba'yla bir görüşme yaptıklarını ne de Hugo Broos'dan vazgeçme gibi bir düşünceye sahip olduklarını kaydeden Şener, ''Samet Aybaba'yla sezon başında bir görüşmemiz olmuş ancak daha sonra bu transfer gerçekleşmemişti. Şu anda kendisiyle hiçbir şekilde görev alması anlamında bir temasımız söz konusu değildir. Yolumuza mevcut Teknik Diretörümüz Hugo Broos'la devam ediyoruz. Aksi yönde yapılan haberler gerçeği yansıtmamaktadır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler