Selçuk'la ilgili sorun yok!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, eski futbolcuları Selçuk İnan’la parasal konularla ilgili her herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyledi. HASAN YENER: “SORUN YOK, KÜÇÜK MİKTARDA BİR ALACAK SÖZ KONUSU” Yener, “Bir sorun yok, dosyayı inceledik, Sel

Selçuk'la ilgili sorun yok!

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, eski futbolcuları Selçuk İnan’la parasal konularla ilgili her herhangi bir sorun yaşamadıklarını söyledi. 

HASAN YENER: “SORUN YOK, KÜÇÜK MİKTARDA BİR ALACAK SÖZ KONUSU”
Yener, “Bir sorun yok, dosyayı inceledik, Selçuk küçük miktarda alacakları var. Bunları bir plan çerçevesinde ödeyeceğiz. Bu konuda polemik yaratmaya gerek yok; çünkü bir sorun yaşamıyoruz” dedi.

Selçuk'un menajeri Batur Altıparmak ne dedi... Sayfa 2'de!

 

 

BATUR ALTIPARMAK: “HERHANGİ BİR YERE BAŞVURUMUZ OLMADI; SORUN YAŞAMIYORUZ”
Selçuk’un temsil haklarını elinde bulunduran FIFA Menajeri Batur Altıparmak ise “Selçuk’un alacağı olduğu doğrudur; ancak anlaşmazlık yaşadığımız doğru değil. Trabzonspor Kulübü’yle hiçbir sorun yaşamadık. 600 bin lira civarında bir alacak söz konusu; önümüzdeki hafta konuşup, bunu bir takvime bağlayacağız.

UÇK ya da bir başka kuruma başvurumuz olmadığı gibi, Trabzonspor’la her hangi bir sorun da yaşamıyoruz” diye konuştu.

Sezon başında Galatasaray’a transfer olan Selçuk İnan’ın, eski takımı Trabzonspor’dan alacağı olan 900 bin lirayı tahsil edemediği gerekçesiyle Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’na başvuracağı öne sürülmüştü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor