Selçuk İnan yaka silkti!

Trabzonspor'un son yıllarda transferde en çok konuşulan futbolcusu Selçuk, bir gün Fenerbahçe'de bir gün Avrupa'da bir kulüpte...Son günlerde yine hakkında çıkan transfer haberlerden bunalan ama bu iddiaları soğukkanlılıkla değerlendiren Selçuk'un "Trabzo

Selçuk İnan yaka silkti!

Trabzonspor'un son yıllarda transferde en çok konuşulan futbolcusu Selçuk, bir gün Fenerbahçe'de bir gün Avrupa'da bir kulüpte...

Son günlerde yine hakkında çıkan transfer haberlerden bunalan ama bu iddiaları soğukkanlılıkla değerlendiren Selçuk'un "Trabzonspor ile sezon sonunda masaya oturacağım. Mayıs'a kadar bu konuyu gündeme almadığımızı ben de menajerim de söyledi.

Trabzonspor'un şampiyonluk şansının bu kadar yüksek olduğu bir ortamda bu tür haberler en çok kulübüme ve sonra da bana zarar veriyor. Artık yakamdan düşsünler. Tek düşüncem camiamızın 28 yıllık özlemine nokta koyan insanlardan biri olmaktır" dediği öğrenildi.

MAYIS AYINI BEKLİYOR
Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu, rotayı Avrupa olarak çiziyor. Devre arasında Trabzon ile masaya oturan ancak anlaşma sağlayamayan Selçuk, mayıs ayını adres olarak göstermişti.

TÜRK TAKIMLARI İLE GÖRÜŞMEYECEK
Selçuk'un menajeri Batur Altınparmak konuyla ilgili şunları söyledi: "Selçuk sezon sonuna kadar hiçbir Türk takımı ile görüşmeyecek. Bunun altını çizmek isterim. Selçuk'un tek arzusu Trabzonspor'un şampiyon olması. Bir çok Avrupa ekibi onun hakkında bilgi topluyor. Yalnızca bu kadar. Avrupa'dan kulüpler Nisan sonuna doğru Selçuk ile ilgili tekliflerini iletebilirler. Türk takımlarından gelebilecek bir teklif ise ancak sezon sonunda konuşulabilir."

TAKIMDA KALACAK
Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener de Selçuk İnan için şu yorumu yaptı: "Ben onu Manisaspor küme düştüğü (2007-2008 sezonunda) zaman transfer ettim. Şu an Türkiye'nin iyi futbolcularından biri oldu. Bunu kendisi de çok iyi biliyor. Ben onun Trabzonspor'da kalacağına inanıyorum ve bunu da istiyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor