Selçuk İnan gerçekleri!

Bu arada Trabzonspor'dan ayrılarak Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan'ın, gidişinin perde arkası netleşmeye başladı.Geçtiğimiz sezon içerisinde bordo mavili kulübün idarecilerinin talepleri doğrultusunda sözleşmesini uzatmak için 10 kez görüşme masas

Selçuk İnan gerçekleri!

Bu arada Trabzonspor'dan ayrılarak Galatasaray'a transfer olan Selçuk İnan'ın, gidişinin perde arkası netleşmeye başladı.

Geçtiğimiz sezon içerisinde bordo mavili kulübün idarecilerinin talepleri doğrultusunda sözleşmesini uzatmak için 10 kez görüşme masasına oturan Selçuk'un, tavan ücret garantisi verilmesine karşın ayrılma konusunda ısrar ettiği öğrenildi.

Kendisine ödenen yüksek bonservis bedelinin hatırlatılmasına rağmen 1 + 1 yıllık sözleşme uzatma teklifine dahi sıcak bakmayan Selçuk'un, görüşmelerde para konusunu hiç açmayarak, "Trabzonspor'da misyonumu tamamladım. Buradaki sosyal yaşam da beni artık tatmin etmiyor" dediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor