Selçuk için müthiş teklif hazırlığı

Trabzonspor'un takımdan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan'ı kadroda tutabilmek için çok ciddi bir teklif hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.Trabzonspor sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Selçuk İnan'ı kadroda tutmak için müthiş bir teklif

Selçuk için müthiş teklif hazırlığı

Trabzonspor'un takımdan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan'ı kadroda tutabilmek için çok ciddi bir teklif hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi.

Trabzonspor sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Selçuk İnan'ı kadroda tutmak için müthiş bir teklif hazırlığı içerisine girdi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu bir taraftan dış transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, bir taraftan da takımla sözleşmesi sona erecek olan oyuncularla görüşmelerine devam ediyor. Bordo-Mavili kulübün takımdan ayrılması gündemde olan Selçuk İnan'ı kadroda tutabilmek için çok ciddi bir teklif hazırlığı içerisinde olduğu öğrenildi. Daha önce, "Avrupa'ya gidemezsem Trabzonspor'da kalırım" diyen Selçuk İnan'ın da yönetimin hazırladığı yeni teklif karşısında en azından sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya sıcak baktığı belirtildi.

Yönetimin Selçuk'a yıllık 2 milyon Euro civarında tavan fiyat olacak bir teklifte bulunma hazırlığı içerisinde olduğu ve başkan Sadri Şener'in bu konuda gerekenin yapılması konusunda talimat verdiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor