Saral "Trabzonspor'da şike yaptı"

(TDF) Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik komisyonunu ziyaret eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın Trabzonspor ile ilgili sözleri büyük tepki ile karşılandı. 8 Nisan 2013 tarihinde kısa adı TTD olan Trabzon Dernekleri Federasyonu  Gençlik

Saral "Trabzonspor'da şike yaptı"

(TDF) Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik komisyonunu ziyaret eden Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral’ın Trabzonspor ile ilgili sözleri büyük tepki ile karşılandı.

 
8 Nisan 2013 tarihinde kısa adı TTD olan Trabzon Dernekleri Federasyonu  Gençlik komisyonunu ziyaret eden İstanbul Milletvekili Oktay Saral “Şike yapmayan hiçbir kulüp yok Trabzonspor’da bunun içerisindedir” dedi.
 
(TDF) Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Komisyonunda Saral’ın yaptığı bu konuşma kayıt edilerek, paylaşım sitelerinde yayınlanıyor.Haber61.net'in yayınlanan bu video'dan derlediği haberde şu ifadelere yer veriliyor.
 

Kendisinin de Trabzonsporlu olduğunu söyleyerek söze başlayan Saral “ Tabi bizde önce Trabzonsporluyuz, bizde bu durumdan sizin kadar çok üzüntü duymasam da duyuyorum tabi, 2010-2011 sürecinden, bu sürecin katmerli olarak büyümesinden bende üzüntü duyuyorum ama , bir üzüntü duyduğum şey de kusura bakmayın ama biz futbolu ilahlaştırdık” dedi.

 

Video için Tıklayınız
Trabzon şehrinin Trabzonspor’un yüzünden hep geri kaldığını, Trabzon’da çok garip şeyler yaşandığını ifade eden Oktay Saral “hiçbir ilin plakası kutsanmaz ama biz 61’i kutsadık , Bordo Mavili renklerden başka renk görmüyoruz, onu da kutsadık. “ şeklinde ifadelerde bulundu.
 
 Kendisinin Trabzonspor ruhunu kaybettiği şeklinde suçlandığını, Twet bombardımanına tutulduğunu söyleyen Saral “Ben Çanakkale ile ilgili Twet atıyorum bana kupayı ne zaman veriyorsun diyorlar, yemediğim küfür kalmadı, öyle bir Twet bombardımanına tutuldum ki içerisinde hiçbir akıl makuliyet ölçüsü yok” dedi.
 

Ben Kulüp başkanlığı da yaptım, Biz Şike yaptık  Trabzonspor’da yaptı

 
Kendisinin Ofspor’da kulüp başkanlığı yaptığını ve kendilerinin de şike yaptığını söyleyen Ak Parti İstanbul Milletvekili Oktay Saral “Şike devam ediyor, milli piyango dediğimiz, iddia dediğimiz kumar devam ettiği sürece şike vardır. Sen yönetici olarak şike yapmazsın, başkan olarak yapmazsın futbolcular 3-4 kişi kendi aralarında paslaşıp masa başından skoruna oyun oynarlar .
 
Şike yaptık biz yapmayan bir tane takım yok Trabzonspor’da bunun içerisindedir. Hatır şikesi deyin ne derseniz deyin şike yapmayan bir tane kulüp yok herkes yaptı kimi 10 yıl evvel kimi 15 yıl evvel herkes şike yaptı.
 
 Trabzonspor’un başarısızlığını 2010-2011 sezonunda yaşadığı haleti ruhi yetinden kurtulamamasına bağlayan Saral , 30 yıldan beri zaten şampiyon olamayan kulübün gittiği şampiyonlar liginden aldığı 50 Trilyon lira  paranın iyi kullanılmadığını, Trabzonspor’un yabancılarının Ofspor’da dahi oynayamayacak kalitede olduğunu söyleyerek transfere dünya paralar gittiğini ve bu giden paraların hesabını kitabını soran olmadığını söyledi.
 

Başkan ve Yönetim Taraftarın zafiyetini kullandı

 
Trabzonspor Başkanı ve yöneticilerinin  başarısızlıklarını ve hatalarını örtmek için işi duygusal yöne çektiklerinide sözlerine ekleyen Saral "Trabzonspor taraftarının zafiyet ve duygusal yönlerini kullandılar. Yönetim her başarısızlığın ardından kupayı gündeme getirdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor