Bayraktar kendi elleriyle pilav dağıttı

Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan da katılırken Bakan Bayraktar, önce halka hitap etti ardından vatandaşlara pilav dağıttı. Çocuklara da harçlık vermeyi imhal etmeyen Bakan Bayraktar'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken

Bayraktar kendi elleriyle pilav dağıttı
Kutlu Doğum Haftası etkinliklerine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan da katılırken Bakan Bayraktar, önce halka hitap etti ardından vatandaşlara pilav dağıttı. Çocuklara da harçlık vermeyi imhal etmeyen Bakan Bayraktar'a vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, bazılarının talepte bulunması sırasında ortaya ilginç görütülen çıktı.
 
Atatürk Alanı'nda düzenlenen etkinliğe Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, Trabzon Belediye Başkan vekili Fahrettin Aksoy, Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Turan, Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı. Trabzon Emniyet Müdürü Ertan Yavaş ve davetliler katıldı.
 
Trabzon Belediyesi Mehteran Takımının gösterisi, Kur'an-ı Kerim Tilaveti'nin ardından ilk olarak söz alan Trabzon İl Müftüsü Veysel Çakı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.
 
Daha sonra kürsüye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, dünyadaki 1,5 milyar müslümanın gözünün Türkiye üzerinde olduğunu belirterek "Kutlu Doğum Haftamız mubarek olsun. 1442 yıl öncesinin bir adım öncesine gittiğimiz zaman dünyanın ne kadar bir karanlık dönemde olduğunu, ne kadar karanlık bir çağı yaşadığını biliyoruz. Kız çocuklarının diri diri babaları tarafından gömüldüğünü biliyoruz. O günler ne acı günlerdi. O anlar ne dayanılmaz anlardı. Yüce peygamber geldi, Cenabı Allah'ın son elçisi geldi ve dünyaya büyük ışık saçtı. Peygamberimizin veda hutbesini hepimiz defalarca okumamız lazım. Veda hutbesini hepimiz evimizin başköşesine koymamız lazım. Veda hutbesi insan hakları evrensel beyannamesinin özüdür" dedi" 
Konuşmaların ardından daha sonra vatandaşlara pilav ikramına geçildi.
 
Bakan Bayraktar daha sonra ikram çadırına geçerek burada ilk pilavı kendi eliyle tabağa doldurarak vatandaşlara ikram etti. Bakan Bayraktar burada çocuklara da harçlık vermeyi ihmal etmezken, pilav sırasında uzun kuyruk olması dikkat çekti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel