Saral: Takımıma güveniyorum

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi. Saral, kendi sahalarında ve seyircileri önünde Kırşehirspor karşısına çıka

Saral: Takımıma güveniyorum

TFF 2. Lig 3. Klasman Grubu'nda hafta sonu sahasında Kırşehirspor ile karşılaşacak olan Ofspor'un kulüp başkanı Ercan Saral, sahalarında puan kaybı yaşamak istemediklerini söyledi.

Saral, kendi sahalarında ve seyircileri önünde Kırşehirspor karşısına çıkacaklarını belirterek, ''Ligde alt sıralarda yer alan iki takımın maçı zor geçecek. İki takım da galip gelebilmek için gayret gösterecek. Bu açıdan bizim için bu maçın önemi büyük. Tek hedefimiz galip gelmek. Kendi sahamızda puan kaybı yaşamak istemiyoruz'' dedi.

Kırşehirspor engelini 3 puanla aşarak önlerindeki maçlara daha moralli çıkmak istediklerini de kaydeden Saral, ''Bu takımı ligde tutabilmek için her maçımızda varımızı yoğumuzu ortaya koymak zorundayız. Ofspor takımına yakışır bir mücadele ortaya koyduğumuz sürece bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Ben takımıma güveniyorum. Bu maçı kayıpsız atlatarak yolumuza devam edeceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor