Samsunspor yurda dönüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda'nın Arnheim kentinin Doorwerth beldesindeki tesislerde dün gece barbekü partisi yapan Samsunsporlu futbolcular bu sabah son kez çalışmaya çıktı.Kırmızı-beyazlılar 30 dakika süren koşu sonrası saat 10.15'te (TS

Samsunspor yurda dönüyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdürdüğü Hollanda'nın Arnheim kentinin Doorwerth beldesindeki tesislerde dün gece barbekü partisi yapan Samsunsporlu futbolcular bu sabah son kez çalışmaya çıktı.

Kırmızı-beyazlılar 30 dakika süren koşu sonrası saat 10.15'te (TSİ 11.15) otobüsle Almanya'nın Düsseldorf kentindeki havaalanına hareket edecek. Saat 13.30'da (TSİ 14.30) Pegasus Hava Yolları'na ait uçakla İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na (TSİ 17.40) gelecek olan Samsunspor kafilesi, saat 20.10'da da Samsun-Çarşamba Havaalanı'na gidecek.

FUTBOLCULARA 5 GÜN İZİN

Bu arada, Samsunsporlu futbolculara Hollanda kampı sonrası 5 gün izin verildi. Bu nedenle bazı oyuncuların İstanbul'dan ayrılarak tatile çıkacağı belirtildi. Ancak teknik heyet, futbolculara formlarını korumaları için günlük yapmaları gereken antrenman programı verdi ve uyulmasını istedi. Samsunspor 2 Ağustos tarihinde Samsun'da toplanacak ve yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam edecek.

 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler