Sadri Şener'den önemli yazı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor dergisinin Ocak ayı sayısında kaleme aldığı yazısında tüm futbol camiasına mesaj verdi. İşte Sadri Şener’in o yazısı: "Değerli Trabzonsporlular Sizlerle yeni bir sayıda ve yeni bir yılda daha buluşmanın sevinci

Sadri Şener'den önemli yazı

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor dergisinin Ocak ayı sayısında kaleme aldığı yazısında tüm futbol camiasına mesaj verdi.

 

İşte Sadri Şener’in o yazısı:

 

"Değerli Trabzonsporlular

 

Sizlerle yeni bir sayıda ve yeni bir yılda daha buluşmanın sevinci içerisindeyiz.

 

Öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyor,2011 yılının sağlık, başarı ve mutluluklar getirmesinin diliyorum.

Sezonun ilk devresini lider tamamlayarak ikici yarı öncesi rakiplerine karşı ciddi bir avantaj elde eden ekibimizin bu üstünlüğünü sezon sonuna kadar koruyacağına yürekten inanıyoruz.

 

Yaklaşık 3 yıldır büyük özveriyle oluşturduğumuz ekibin her yıl yükselen bir grafik çizerek bizleri murtlu sona taşıması yönündeki beklentimiz artık üst seviyededir. Bu doğrultuda işimizi şansa bırakmamak için kadromuzu devre arasında yaptığımız takviyelerle daha da güçlendirdik.

Ülkelerinde oldukça beğenilen yeni transferlerimiz Türk futbolunda da kendilerini ispatlayacaklarını düşünüyoruz. Bu doğrultuda bugüne kadar olduğu gibi bundan böyle de camiamızın birlik beraberlik anlayışından taviz vermemesi en öncelikli talebimizdir. Şu an için ligin en avantajlı takımıyız. Her şey bizim elimizde. Ligin ilk devresindeki havamızı korusak kalan mesafeyi de istediğimiz gibi kat edebiliriz.

 

Şimdi tüm Trabzonlular’ın Trabzonspor çatısı altında birleşme vaktidir.

Zaman zaman oyuncu odaklı yaşanan sorunlar çok büyütülememeli. Teknik direktörümüz Şenol Güneş teknik adamlık konusunda bu ülkenin en deneyimli isimlerin başında gelmektedir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da o krizleri başarıyla yönetecektir.

Biz yönetim kurulu olarak kendisine gereken tüm desteği sağlayacağız. Bu sezon tek düşüncemiz kupaları üçlemek. Sezonu Türkiye Kupası ile kapatıp, Süper kupa ile açmıştık.Şimdi ise önümüzde şampiyonluk kupası var.Buna da ulaşacak kapasitede olduğumuzu herkese gösterdik.

Yeter ki ekibimizi destekleyelim ve oyuncularımızla ve oyuncularımızla teknik heyetimize sahip çıkalım…

 

Mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle…"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor