Rizespor'da Sercan fırtınası!

Güzel futbolunu biri penaltıdan olmak üzere 2 golle süsleyen birde asist yapan başarılı oyuncu,  farklı galibiyete damga vurdu. Yeşil-Mavililer Sercan'ın yıldızlaştığı maçta rakibini adeta ezip geçti. Rizespor mücadele gücü ve kazanma azminden hiç taviz v

Rizespor'da Sercan fırtınası!

Güzel futbolunu biri penaltıdan olmak üzere 2 golle süsleyen birde asist yapan başarılı oyuncu,  farklı galibiyete damga vurdu. Yeşil-Mavililer Sercan'ın yıldızlaştığı maçta rakibini adeta ezip geçti. Rizespor mücadele gücü ve kazanma azminden hiç taviz vermeyerek maçı farklı kazanırken Kaya gibi bir takım olduğunu da gösterdi. Sezona iyi başlayan Sercan Kaya, ilk haftada Gençlerbirliği'ne attığı golle takımına 3 puanı getiren isim olmuştu. Sercan Kaya Gaziantepspor maçın da güzel futbolunu 2 gol bir asistle süsleyip farklı galibiyetin baş mimarlarından oldu.

TAKIMIN EN GOLCÜSÜ

Yeşil-Mavili forma ile 4 maçta 3 gol atarak takımın en skorer oyuncusu olan Sercan Kaya, galibiyet serilerine devam etmek istediklerini söyledi.  Ç.Rizespor'un en etkili hücum silahlarından biri olan Sercan Kaya şunları söyledi: “Süper Lig'e iyi başladık ve 4 maçta 3 galibiyet aldık. Lig'in yeni ekiplerinden biri olarak bence büyük bir başarı kazandık. Takımın havası son derece iyi. Lig'de iki haftadır üst üste galip geliyoruz. Bu seriyi sürdürmek istiyoruz. İlerleyen haftalarda üstüne koyarak devam edeceğiz. Çünkü çok kaliteli, yetenekli futbolculardan kuruluyuz. Gittikçe iyi oynuyoruz, gittikçe istenen Rizespor'u sahaya yansıtıyoruz” dedi.

KAZANACAĞIZ

Lig'in 5.haftasında Bursaspor ile önemli ve zor bir maç oynayacaklarının altını çizen Sercan, "Biz Gaziantep deplasmanın da farklı bir galibiyet alırken Bursaspor sahasında Beşiktaş'a farklı mağlup oldu. Lig'in en zor rakiplerinden biriyle oynayacağız. Dünyanın her yerinde bu tip maçlar zordur. Ancak bizim özgüvenimiz çok yüksek. Kazanacağımıza inanıyorum. Eksik olan arkadaşlarımızın da takıma katkısıyla daha iyi olacağız. Muhteşem taraftarımızın desteğiyle yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor