Rizespor'da kamp raporu

Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını Antalya'da gerçekleştiren Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.Kayıhan, Antalya'da yüksek tempoda bir kamp gerçekleştirdiklerini be

Rizespor'da kamp raporu
Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarı hazırlıklarının ilk etabını Antalya'da gerçekleştiren Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Ümit Kayıhan, çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini söyledi.

Kayıhan, Antalya'da yüksek tempoda bir kamp gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Bu yoğun tempoda 5 hazırlık maçı yaptık. Yeni oyuncuların takıma uyumunu sağladık. Ancak bu kadar yüksek tempoya rağmen kaleci Ramazan dışında bir sakatlığın olmaması çok önemli. Çok verimli bir kamp dönemi geçirdik'' dedi.

İkinci yarı hazırlıklarına yarından itibaren Rize'de devam edeceklerini ifade eden Kayıhan, ''Artık Rize'deki hazırlıklarımızı Diyarbakırspor maçı üzerine yapacağız. Yaşadıkları sorunlar nedeniyle nasıl bir takıma karşı oynayacağımızı bilmiyoruz. Ancak ligin ilk yarısında da aynı sorunla karşılaşmıştık. Herkes çok kolay maç beklerken zorlanmıştık. İlk yarıdan tecrübemiz var. Bunun için Diyarbakırspor maçının her maçtan çok daha zor olacağını biliyoruz'' diye konuştu.

Transferlerden memnun olduğunu dile getiren Kayıhan, şöyle devam etti:

''Aldığımız oyuncular kendilerini kanıtlamış önemli oyuncular. Tecrübeleri ile bu takıma önemli katkı sağlayacaktır. Uyum sorununu lig başlayıncaya kadar tam olarak üzerlerinden atacaklardır. Herkes bu takıma isteyerek geldi ve isteyerek forma giyiyor. Arkadaşlık çok iyi. Yeni transferlerle arkadaşlık bağını daha da güçlendirerek, ikinci yarıda çok daha iyi işler başarmak istiyoruz.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor