Rizespor'da Bikoko krizi

 Kalpar'ın ayrılmasında en büyük nedenlerden biri olan Bikoko nun vurdumduymazlığı, bu sezon bu ikilinin yeniden bir araya gelerek buzların erimesi anlamına mı gelecek? Göztepe golcü transferi konusunda Çaykur Rize ile sıcak temasını sürdürüyor. Sarı-kırm

Rizespor'da Bikoko krizi

 

Kalpar'ın ayrılmasında en büyük nedenlerden biri olan Bikoko nun vurdumduymazlığı, bu sezon bu ikilinin yeniden bir araya gelerek buzların erimesi anlamına mı gelecek?

 

Göztepe golcü transferi konusunda Çaykur Rize ile sıcak temasını sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, daha önce de teklif götürdüğü Çaykur Rize’nin Kamerunlu golcüsü Bikoko’yu yeniden gündemine aldı. Teknik Direktör Hüseyin Kalpar’ın eski öğrencisi olan 23 yaşındaki golcü, önceki gün alacakları nedeniyle Çaykur Rizespor’un idmanına çıkmadı. Rizeli kurmayların noter tespiti yaptırdıkları Bikoko için son kararını bugün vermesi beklenirken, Göztepe ise Karadeniz’den gelecek haberi bekliyor.

 

Bikoko’nun da sarı-kırmızılı kulübün teklifine ‘evet’ dediği öğrenilirken, Rize ekibinden daha önce Aytek’i alan Göz-Göz yönetimi transferi bir an önce bitirmek istiyor. 2008-2011 sezonlarında Kayseri Erciyes’te forma giyen Kamerunlu golcü, geçen sezon transfer olduğu Rize’de attığı 18 golle gol kralı olmuştu.

 

Bikoko’da evet dedi


Öte yandan hatırlanacağı gibi geçtiğimiz sezon Ç.Rizespor’u çalıştıran Hüseyin Kalpar, Rize’de oynanan ve 5-3’lük skorla sonuçlanan Elazığspor maçından sonra istifa etmiş, bu maçta yeşil mavili takım 2-0 önde iken Kamerunlu futbolcu Severen Bikoko, hiç gerek yokken rakip takım futbolcusunun boğazını sıkmış ve maçın hakemi Bülent Yıldırım tarafından kırmızı kart ile cezalandırılmıştı.

 

O maçta takımını bir kişi eksik bırakan Bikoko, yenilginin baş sorumlusu olurken, bu mağlubiyet sonrası Hüseyin Kalpar istifa etmek zorunda kalmış, bir nevi Kalpar’ın bavulunu o toplatmıştı. Ç.Rizespor’un sözleşmeli futbolcusu olan Bikoko’ya Rus liginden ve süper ligden Mersin İdman Yurdu takımlarının ilgilendiği gelen bilgiler arasında yer alırken, kendisinin Fransız liginde top koşturmak istediği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor