"Rizespor birine patlayacak ama..."

Süper Lig'de bu hafta Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da antrenman öncesi Teknik Direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.   Rakipleri Osmanlıspor'un sağlam bir takım olduğunu söyleyen Karaman devre arasında da iyi transferler yaptı

"Rizespor birine patlayacak ama..."
Süper Lig'de bu hafta Osmanlıspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da antrenman öncesi Teknik Direktör Hikmet Karaman açıklamalarda bulundu.
 
Rakipleri Osmanlıspor'un sağlam bir takım olduğunu söyleyen Karaman devre arasında da iyi transferler yaptığını belirtti.
 
İlk yarıya göre Osmanlıspor'un futbolunda farklılıklar olduğunu söyleyen tecrübeli teknik direktör, iki takımında iyi oynayıp üst düzey mücadele ile tempo olmasını istediğini belirterek " Herhafta üstüne koyarak yoluma devam etmek istiyoruz. Bir gün birine patlayacağız ama kim olacak bilmiyorum" dedi.
 
Kulübün mutlaka ekonomik olarak gelir ve giderleri den olacağını ve doğru transferin çok önemli olduğunun altını çizen Karaman " 200 Bin Dolarlık futbolcu için 800 Bin Dolar harcamayacaksın. Türk futbolunda ne yazıkki en büyük hata bu. Katkı yapacak yabancı futbolcular transfer edilmeli. Aramızda toplantı yaptık ve gelecek, gidecek oyuncularla ilgili fikir alışverişi yaptık. Transferde hataları en aza indirmek için çalışıyoruz. "şeklinde konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor