Rize durumundan memnun

 Lige iyi başlangıç yaptıklarını söyleyen Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete alınan sonuçlardan kendilerinin memnun olduğunu söyleyerek” 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyet aldık. Keşke kendi evimizde bu mağlubiyeti almamış olsaydık. A

Rize durumundan memnun

 

Lige iyi başlangıç yaptıklarını söyleyen Rizespor kulüp başkan vekili Halim Mete alınan sonuçlardan kendilerinin memnun olduğunu söyleyerek” 5 maçta 3 galibiyet 1 beraberlik ve bir mağlubiyet aldık. Keşke kendi evimizde bu mağlubiyeti almamış olsaydık. Ancak bunun birde avantajı var ve deplasmanlarda daha güçlü olduğumuzu gördük” dedi.

DAHA İYİ OLACAĞIZ

Takımın özverili çalıştığını ve birbirine kenetlendiğini söyleyen başkan vekili Halim Mete “ Takım içinde iyi bir arkadaşlık ve dostluk bağı var. Teknik heyetimizin başarılı çalışmaları ve takımın buna uyum sağlaması bizim için önemli, gol atma yollarında ileri üç oyuncularımızın oyunun akışına uyum sağlamaları bu sonuçları getiriyor. Takımın daha iyi olacağına inanıyorum” dedi.

TEK EKSİK TARAFTAR

Takım içinde iyi bir bağ olduğunu söyleyen Mete “ Arzu ettiğimiz taraftar seviyesine henüz ulaşamadık. Her yıl olduğu gibi bu yıl da belli taraftar guruplarımız yanımızda, bizim gönlümüz tüm Rizelilerin takımın yanında olması, yönetim olarak iyi bir ekip kurduğumuzu ve ekibimizin başarılı olduğuna inanıyoruz. Artık Rizespor taraftarlarının bu ekibe destek vermesini bekliyoruz” dedi.

GÜCÜ TARAFTARDAN ALACAĞIZ

Takım oyununun yetmediğini söyleyen Başkan vekili Halim Mete “ 12 inci kuvvet her zaman takım üzerinde olduğu gibi rakip takım üzerinde de etki yapar. Rizespor camiası küçük bir camia değil, maalesef 3 sezondur taraftar sıkıntısı çekmekteyiz, bu sezon mutlaka istediğimiz süper lige çıkacağız” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor