Rize bu transferlerin peşinde

Çaykur Rizespor Libya’dan Lelo Mbele ile Norveç’den Bentley lakaplı Chukwuma Akabuezze’nin transferlerini gerçekleştirmek için yoğun çaba gösteriyor.  Libya’nın Bengazi takımının yıldızı olan ve “artık büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istiyorum” d

Rize bu transferlerin peşinde

Çaykur Rizespor Libya’dan Lelo Mbele ile Norveç’den Bentley lakaplı Chukwuma Akabuezze’nin transferlerini gerçekleştirmek için yoğun çaba gösteriyor.  

Libya’nın Bengazi takımının yıldızı olan ve “artık büyük hedefleri olan bir takımda oynamak istiyorum” diyerek Ç.Rizespor’a gelmek isteyen Lelo Mbele yakından ilgilenen Yeşil-Mavili yönetim bu transferi bitirmek için uğraş veriyor.

Fiyatı Arttırdılar

Ayrıca Norveç’in Odd Grenland takımının golcüsü Bentley lakaplı Chukwuma Akabuezze için ise kulübü 500 bin Avro bonservis bedeli istemişti. Yeşil-Mavililer ise ilk olarak 180 bin Avro teklif etmiş ve daha sonra rakamı 250 bin Avro’ya çıkarmıştı. Bununla birlikte Rizespor yönetimi Odd Grenland takımının inadını kırmaya çalışırken rakamı da 300 bin Avroya çıkardığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor