Real Madrid bunu yasakladı!

Real Madrid Kulübü yetkilileri, ezeli rakipleri Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique'yle aşk yaşayan ünlü şarkıcı Shakira'nın şarkılarını statları Bernabeu'da çalmama kararı aldı. Özellikle son dönemde en çok dinlenen parçalar arasında yer alan ve

Real Madrid bunu yasakladı!

Real Madrid Kulübü yetkilileri, ezeli rakipleri Barcelona'nın İspanyol yıldızı Gerard Pique'yle aşk yaşayan ünlü şarkıcı Shakira'nın şarkılarını statları Bernabeu'da çalmama kararı aldı. Özellikle son dönemde en çok dinlenen parçalar arasında yer alan ve Güney Afrika'daki Dünya Kupası'yla ünlenen Waka Waka şarkısı bundan böyle Santiago Bernabeu Stadı'nda çalınmayacak.

Birkaç hafta öncesine kadar Santiago Bernabeu Stadı'nda en çok çalınan parçası Waka Waka'nın, Kolombiyalı şarkıcının Pique'yle olan ilişkisini kabul etmesinin ardından kulüp yetkilileri tarafından alınan ani bir kararla yasaklanması İspanyol medyası tarafından da eleştirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor