Penbe,"Önemli bir galibiyetti"

Sahasındaki en son galibiyetini Tepecikspor karşısında alan Giresunspor, maçtan sonra taraftarlarıyla bütünleşti.Giresunspor'da 133 günlük aradan sonra alınan galibiyetin sevinci yaşandı, sahasındaki en son galibiyetini Tepecikspor karşısında alan yeşil b

Penbe,"Önemli bir galibiyetti"

Sahasındaki en son galibiyetini Tepecikspor karşısında alan Giresunspor, maçtan sonra taraftarlarıyla bütünleşti.

Giresunspor'da 133 günlük aradan sonra alınan galibiyetin sevinci yaşandı, sahasındaki en son galibiyetini Tepecikspor karşısında alan yeşil beyazlılar, maçtan sonra taraftarlarıyla bütünleşti. 
 
PENBE: "ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ" 
 
Çankırıspor maçını değerlendiren teknik direktör Ergün Penbe, futbolcularının maçı kazanmak adına yüreklerini ortaya koyduğunu söyledi. Maça iyi başladıklarını ancak zaman zaman oyundan kopmalar yaşanmasına rağmen hemen toparlanmayı başardıklarını anlatan Ergün Penbe, şöyle konuştu: 
 
"Moral açısından bizim için önemli bir galibiyetti. Bundan sonraki maçlarımız daha da zor olacak. Eğer iyi konsantre olabilirsek, iyi mücadele edebilirsek bundan sonra çok zor yeniliriz, diye düşünüyorum. Herkesi tebrik ediyorum. Taraftarımız da takımımıza muhteşem destek veriyor. Ünye'den gelirken otobüsümüz 3 defa durduruldu, bizi bağrına bastılar. Sevgililer Günü'nde bize koştular. Bu kötü gidişatta bizi hiç yalnız bırakmadılar." 
 
ERGÜN ÇAKIR: "TARAFTARLARIMIZA ARMAĞAN OLSUN" 
 
Yeşil beyazlı takımın forvet oyuncusu Ergün Çakır ise, "Zor bir karşılaşma oldu. İyi mücadele ettiğimizi düşünüyorum. İyi konsantre olmuştuk. Üç puan taraftarlarımıza ve yönetimimize armağan olsun" dedi. 
 
SEDAT YEŞİLKAYA CEZALI 
 
Giresunspor'da orta sahasının tecrübeli isimlerinden Sedat Yeşilkaya cezalı duruma düştü. Çankırıspor karşılaşmasının ilk yarısında sarı kart gören Sedat, kart sayısını 4'e çıkardığı için hafta sonunda deplasmanda oynanacak Tepecikspor karşılaşmasında takımdaki yerini alamayacak. Öte yandan Çankırıspor karşılaşmasında sarı kart gören bir başka orta saha oyuncusu Ramazan Durdu ise üçüncü kartını aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor