Pazarspor geleceğin yıldızlarını arıyor

Pazarspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Pazarspor profesyonel futbol takımı kadrosuna sporcu katmak ve A-2 takımındaki sporcuların seviye ve gelişmelerini görmek amacıyla kamp çalışması yapacakları belirtildi.Her yıl gerçekleştirilen araştırma ve

Pazarspor geleceğin yıldızlarını arıyor

Pazarspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, Pazarspor profesyonel futbol takımı kadrosuna sporcu katmak ve A-2 takımındaki sporcuların seviye ve gelişmelerini görmek amacıyla kamp çalışması yapacakları belirtildi.

Her yıl gerçekleştirilen araştırma ve geliştirme çalışmalarının, bu yıl 1-6 Temmuz'da yapılacağı ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Bu kampa, A-2 takımının yeterli görülen sporcuları ile il içi ve dışından kendini yeterli gören, referanslı sporcular katılabilecek. Kulüplerinden veya hocalarından aldıkları referansları ile yeterli görülenler oyuncular, Pazarspor araştırma ve geliştirme kampına davet edilecek. Kamp profesyonel takımın hocalarından biri ile altyapı hocaları nezaretinde yapılacak. Çalışmalar belirtilen tarihlerde her gün 17.00 ile 19.00 saatleri arasında Pazar Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne ait suni çim zeminli sahada yapılacak. Katılmak isteyenlerin kulübe şahsen veya telefonla arayarak kayıt yaptırabilecek."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor