Öztürk: Kangrenli parmağı kesin

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, şike iddiaları için TFF'yi bir an önce karar almaya çağırdı. Öztürk şike iddialarıyla ilgili söyledikleri Fenerbahçe taraftarını çok kızdıracak.Şike iddianamesi sonrası gözler TFF'ye çevrildi. Kulüplerin küme dü

Öztürk: Kangrenli parmağı kesin

Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, şike iddiaları için TFF'yi bir an önce karar almaya çağırdı. Öztürk şike iddialarıyla ilgili söyledikleri Fenerbahçe taraftarını çok kızdıracak.

Şike iddianamesi sonrası gözler TFF'ye çevrildi. Kulüplerin küme düşürülüp düşürülmeyeceği konuşulurken, tartışmalara Galatasaray yöneticisi Öztürk de katıldı.

'KANGRENLİ PARMAĞI KESELİM'
Öztürk Kanaltürk'te yayınlanan Telegol programına telefonla bağlandı. "Yapmamız gereken gerçeklerle yüzleşmemiz lazım" diyen Öztürk, "Kangrenli parmağımızı kendimiz kesmezsek birileri gelir kolumuzu keser" iddiasında bulundu.

'KÜME DÜŞÜRÜLME CEZASININ KALDIRILMASINA KARŞILAR'
Küme düşürülmesinin cezasının kaldırılması ile ilgili bir görüşme yapılırsa kesinlikle katılmayacaklarını ve bunu desteklemeyeceklerini söyleyen Adnan Öztürk Fenerbahçe'den gelen suçlamalar hakkında da '

Bizi ispiyon ettiler v.s gibi kalitesiz söylemlerle de muhattap olmayız' diyerek sert konuştu.. Öztürk hem spor kamuoyuna hem de TFF'ye çağrıda bulunduğu konuşmasında şunları söyledi:

'TARİH ONLARI AFFETMEZ'
"Yine tekrar ediyorum. Bugünü kurtarmak için bir açıklamada da bunu söylemiştik. Kangrenli parmağımızı kendimiz kesmezsek birileri gelir kolumuzu keser. Bugünü kurtarmak için işte 'futbolun marka değeri yayıncı kuruluş zarara uğrayacak ama işte bu düzeni bozmayalım' diyenler

bu bildirinin altına imza atanmar ki Galatasaray olmayacaktır onun altında. Türk futbolunun dünyada ve Avrupa'da geldiği yerden sorumlu olurlar sonuna kadar. Tarih onları affetmez.

'SEZON SONUNA KALMASIN'
Yapmamız gereken gerçeklerle yüzleşmemiz lazım. Ortada bir olay var. Başlamış bir mahkeme var, TFF var. 75 milyona futbola tutkuyla bağlı bir ülke var. Ve ortada yapılması gereken bir operasyon var. Bu operasyonu sezon sonu yapayım o zaman yapayım bunu yapayım. Hayır yok, şimdi gördük sezon başında yapılmadı çok ciddi komplikasyonlar çıktı.

Sezon sonuna sarkıtırsanız çok daha ciddi komplikasyonlar çıkar. Lafı uzatmadan söylüyorum. TFF'nin misyonu süper ligde Avrupa Kupaları'na katılacak takımları sağlıklı bir şekilde belirleyecek musabaka ortamını hazırlamak ve katılmaya hak kazanan takımları tam ve eksiksiz olarak Avrupa kupalarına katılmasını sağlamaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor