Orduspor'da hazırlıklar son hız devam ediyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi şekilde hazırlanıp, seyircimizin önünde hem iyi futbolla hem de iyi mücadele ederek kazanmak istiyoruz" dedi.Hafta sonu sahasında İstanbul Büyü

Orduspor'da hazırlıklar son hız devam ediyor

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor'un teknik direktörü Erkan Sözeri, "İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi şekilde hazırlanıp, seyircimizin önünde hem iyi futbolla hem de iyi mücadele ederek kazanmak istiyoruz" dedi.

Hafta sonu sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak Orduspor, teknik direktör Erkan Sözeri yönetiminde maçın hazırlıklarına başladı.

Vali Kemal Yacıoğlu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda, tedavi olan Alex, Subasic, Erdal ile kaleciler Alişan ve  Ferhat yer almadı.

Antrenmanda gazetecilere açıklama yapan Sözeri, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının zor geçeceğini söyledi.

Yakaladıkları ivmeyi devam ettirmek istediklerini vurgulayan Sözeri, şunları kaydetti:

"İstanbul Büyükşehir Belediyespor, iyi bir takım ama son iki haftadır mağlup oluyor. Tabii ki üst üste iki mağlubiyet alıp bize gelen yaralı bir takımla oynayacağız. Bu anlamda zor bir maç bizi bekliyor. Bizim için kolay bir maç yok, takım ayrımı yapmıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına iyi şekilde hazırlanıp, seyircimizin önünde hem iyi futbolla hem de iyi mücadele ederek kazanmak istiyoruz. Aynı zamanda beş maçta kazanılan bu ivmeyi istikrarlı bir şekilde devam ettirmeyi hedefliyoruz."

Takım ile taraftarın güzel bir sinerji oluşturduğunu dile getiren Sözeri, "Hafta sonu oynanacak olan maçta taraftarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Güzel bir atmosferin olacağına inanıyorum. Taraftarımızdan ve camiamızdan aldığımız tepkiler, bu takıma yavaş yavaş inanmaya başladıklarını gösteriyor. Bu da bizi daha fazla motive ediyor. Biz de taraftarımıza iyi futbol ve mücadele ile güzel bir galibiyet hediye etmek istiyoruz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor