Orduspor Fener'e hazır

Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Fenerbahçe karşılaşması öncesindeki son antremanını yaparak İstanbul'a hareket etti.Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Fenerbahçe karşılaşması öncesindeki son antremanını yaparak İstanbul'a hareket etti. Or

Orduspor Fener'e hazır

Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Fenerbahçe karşılaşması öncesindeki son antremanını yaparak İstanbul'a hareket etti.

Süper Lig'in yeni takımlarından Orduspor, Fenerbahçe karşılaşması öncesindeki son antremanını yaparak İstanbul'a hareket etti. Orduspor Tesisleri'nde gerçekleştiren antreman basına kapalı olarak yapıldı.

Ligin ilk karşılaşmasında Fenerbahçe ile mücadele edecek olan Orduspor, İstanbul'a gitmek üzere yola çıktı. Karayoluyla Trabzon'a oradan da tarifeli uçakla İstanbul'a gidip kampa girecek olan mor beyazlı ekipte hedef İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek.

Orduspor'un tecrübeli file bekçisi Fevzi Elmas, ligin ilk karşılaşmasının hem deplasmanda hem de Fenerbahçe ile olmasının dezavantaj olduğunu belirterek, " Ancak karşılaşmanın seyircisiz oynanacak olmasını avantaja çevirebilirsek puan alabiliriz. Fenerbahçe, büyük bir takım ve büyük bir camia. Orduspor da büyük bir camia. Güzel bir karşılaşma olacağını umuyorum. İnşallah fair-play çerçevesinde oynarız. Her takım galip gelmek ister, biz de galip gelmek istiyoruz. Büyük bir camiaya karşı iyi oynamak istiyoruz. Seyircisiz olması bizim için büyük bir avantaj. İnşallah seyircisiz bu maçta 1 puan veya 3 puan bizim olur" dedi.

Mor beyazlı ekibin yeni transferlerinden ve Fildişi Milli Takımı'n da da oynayan Jean Jacques Gosso ise, Fenerbahçe'yi tanıdığını söyledi. Milli Takım kampından yeni döndüğünü ancak futbolcu arkadaşlarının yardımları neticesinde adaptasyon sorunu yaşamadığını belirterek, "Fenerbahçe Türkiye'nin en iyi takımlarından birisi. Çok büyük bir caima. Biz de kendi halinde yeni kurulan bir ekibiz. Amacımız bu zorlu deplasmandan puan veya puanlar almak" diye konuştu.

MUHTEMEL KADRO

Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan mor beyazlı ekibin Fenerbahçe maçına şu 11'le çıkması bekleniyor:

Fevzi - Garcia, Selçuk Şahin, Yalçın, Numan/ Gosso, Dalmat, Ali Çamdalı, Culio- Fatih Tekke, Stancu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor