Orduspor David Barral'ı aldı

İspanyol basınında çıkan habere göre; Karadeniz temsilcisi Orduspor, İspanya'nın Sporting Gijon takımından golcü David Barral'ı transfer etti. Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, geçtiğimiz hafta 'İspanya'dan bir golcüyle anlaştık' demişti ve bu golcünün kim

Orduspor David Barral'ı aldı

İspanyol basınında çıkan habere göre; Karadeniz temsilcisi Orduspor, İspanya'nın Sporting Gijon takımından golcü David Barral'ı transfer etti.

 

Orduspor Başkanı Nedim Türkmen, geçtiğimiz hafta 'İspanya'dan bir golcüyle anlaştık' demişti ve bu golcünün kim olduğu ortaya çıkmış oldu.

 

2015 yılına kadar kulübüyle sözleşmesi bulunan fakat Sporting Gijon, İspanya 2. Ligi'ne düştüğü için takımdan ayrılmak isteyen İspanyol golcünün, önümüzdeki günlerde Hector Cuper'in çalıştırdığı Türk takımı Orduspor'a imza atacağı belirtilmiş.

 

Oyuncunun bonservis bedelinin 3 milyon euro olduğu fakat pazarlıkların sürdüğü dile getirilmiş.

 

Real Madrid altyapısından yetişen 29 yaşındaki İspanyol golcü, 6 sezondur Sporting Gijon'da. Geçtiğimiz yıl 30 lig maçında 9 gol attı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor