Ordu'da önce dua sonra idman

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Eskişehirspor'un oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatına ilişkin, futbol dünyasının iyi bir futbolcuyu kaybettiğini bildirdi.Mor-beyazlı ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Fatsa Şehir Stadı'nda bas

Ordu'da önce dua sonra idman

Orduspor Teknik Direktörü Hector Cuper, Eskişehirspor'un oyuncusu Ediz Bahtiyaroğlu'nun vefatına ilişkin, futbol dünyasının iyi bir futbolcuyu kaybettiğini bildirdi.

Mor-beyazlı ekibin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada, Fatsa Şehir Stadı'nda basına kapalı gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcularla bir araya gelen teknik direktör Hector Cuper'in, hayatını kaybeden Eskişehirsporlu Ediz Bahtiyaroğlu için başsağlığı dilediği belirtildi.

Açıklamada, Cuper'in, ''Futbolcu arkadaşınız için çok üzüldüm. Futbol dünyası iyi bir futbolcuyu kaybetti. Spor camiasında bu gibi durumlarla üzülerek karşılaşıyoruz. Eskişehirspor, futbol dünyası ve ailesine başsağlığı diliyorum'' ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Ordusporlu oyuncuların, Ediz Bahtiyaroğlu için dua ettiği ve daha sonra antrenmanın gerçekleştirildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor