Ordu Samsun'a gol oldu, yağdı!

Spor Toto Kupası A Grubu'nun ilk haftasında, normal sezonu 16. sırada bitiren Samsunspor, evinde 14. sırada tamamlayan Orduspor ile karşılaştı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada deplasman ekibi 5-2 gibi farklı bir skor almayı başardı. Karşıla

Ordu Samsun'a gol oldu, yağdı!

Spor Toto Kupası A Grubu'nun ilk haftasında, normal sezonu 16. sırada bitiren Samsunspor, evinde 14. sırada tamamlayan Orduspor ile karşılaştı. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan karşılaşmada deplasman ekibi 5-2 gibi farklı bir skor almayı başardı.

 

Karşılaşmaya oldukça hızlı başlayan Orduspor, aradığı golü maçın henüz 13. dakikasında Hasan Kabze ile buldu. 15. dakikada Hakan Özmert ile farkı 2'ye çıkaran mor-bayazlılar, 28. dakikada Jaivto ve 43. dakikada Hakan Özmert'in 2. golüyle 4-0'lık üstünlüğü yakaladı ve soyunma odasına rahat bir şekilde gitti.

 

İkinci yarıda üzerindeki ağırlığı atmış ve rakip sahada daha etkili olma çabasında görünen Samsunspor 59. dakikada Samet Yaldıran ve 63. dakikada Hakan Arslan ile bulduğu gollerle farkı 2'ye düşürdü. Ancak kalan dakikalarda yakaladıkları pozisyonları gole çeviremeyen Samsunspor, 90+2. dakikada Murat Kalkan ile bir gol daha bulan Orduspor'a engel olamadı ve karşılaşmadan 5-2 gibi farklı bir yenilgiyle ayrıldı.

 

İlk haftanın bir diğer maçında 14 Nisan Cumartesi günü Karabükspor evinde Ankaragücü'nü 3-1 mağlup etmişti. Bu skorların ardından Orduspor 3 puanla attığı gol sayısının fazla olması sayesinde liderliğe oturdu.

 

A Grubu'nun 2. haftasında Orduspor evinde Karabükspor'u ağırlayacakken, Samsunspor ise deplasmanda Ankaragüvü ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor