Onur, Tolga'yı aramış!

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği maç sonrası gözyaşlarına hakim olamayan tecrübeli kaleci Tolga'yı ilk arayan, sakatlanarak sezonu kapatan Onur oldu.Maç içersinde yaptığı iki kritik kurtarışla takımının aldığı galibiyette önemli rol oynayan

Onur, Tolga'yı aramış!

Trabzonspor'un Gençlerbirliği'ni mağlup ettiği maç sonrası gözyaşlarına hakim olamayan tecrübeli kaleci Tolga'yı ilk arayan, sakatlanarak sezonu kapatan Onur oldu.

Maç içersinde yaptığı iki kritik kurtarışla takımının aldığı galibiyette önemli rol oynayan kaleci Tolga'yı tebrik eden Onur, "Ona her zaman güvendik. Antrenmanlarda da her zaman onun tecrübelerinden yararlanmaya çalıştım.

Bence çok iyi bir maç çıkardı ve bundan sonra çok daha iyi maçlar çıkarabilecek biri. Hem karakteri, hem de kalecilik yetenekleri ile bu kaleyi korumayı fazlasıyla hak ediyor" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor