Trabzonspor'u ateşleyen söz

Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan ve 9 puanlık farkın kapanmasına neden olan Trabzonsporlu futbolcular, "Şampiyon olursanız heykeliniz dikilir" sözüyle ateşlendi ve şampiyonluk yemini etti.Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısını Fenerbahçe'nin 9 puan ön

Trabzonspor'u ateşleyen söz

Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan ve 9 puanlık farkın kapanmasına neden olan Trabzonsporlu futbolcular, "Şampiyon olursanız heykeliniz dikilir" sözüyle ateşlendi ve şampiyonluk yemini etti.

Spor Toto Süper Ligi'nin ilk yarısını Fenerbahçe'nin 9 puan önünde tamamlayan ancak ikinci yarıda beklenmedik puan kayıplarıyla farkın kapanmasının önüne geçemeyen Bordo-mavili futbolcuları ateşleyen cümle öğrenildi. Başkan Sadri Şener'in futbolculara, "Şampiyon olursanız bu şehrin en güzel yerine kocaman heykelleriniz dikilir" sözünün, oyuncuları tekrar motive ettiği ortaya çıktı. Trabzonspor müzesinde de 7. şampiyonluk kupasının koyulacağı yer hazırlandı. Trabzon Belediyesi'nin de, olası bir şampiyonlukta futbolcuların heykellerinin dikilmesi için yer ayarlama sözü verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor