Onur: bu gruptan çıkacağız

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Rakip takıma saygı duyuyoruz. Amacımız puan ya da puanlar almak. Trabzonspor nereye giderse gitsin puan için oynar. Yarın da bunu başaracağımıza inanıyorum. Pu

Onur: bu gruptan çıkacağız

Trabzonspor Kaptanı Onur Recep Kıvrak, bu karşılaşmaya çok iyi hazırlandıklarını ifade ederek, "Rakip takıma saygı duyuyoruz. Amacımız puan ya da puanlar almak. Trabzonspor nereye giderse gitsin puan için oynar. Yarın da bunu başaracağımıza inanıyorum. Puan ya da puanlarla ülkemize dönmek istiyoruz. Biz kendimizi her zaman takım olarak güçlü görüyoruz. Camia olarak zaten güçlüyüz ama takım olarak da güçlüyüz. Takım olma yolunda da büyük aşama kaydediyoruz. Avrupa ligi büyük bir arena. Allah'ın izniyle gruptan çıkacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor