Olcan" Yukardakilerde puan kaybedecek"

Trabzonspor 'un yıldız futbolcusu Olcan kendilerinin kazanması gerektiği maçtan bir puan la ayrıldıklarını belirterek"Bütün maçı rakip sahada oynadık neredeyse. Daha önce bu kadar net pozisyonlara giremiyorduk. Bugün tek eksik olan daha fazla goldü. Böyle

Olcan" Yukardakilerde puan kaybedecek"

Trabzonspor 'un yıldız futbolcusu Olcan kendilerinin kazanması gerektiği maçtan bir puan la ayrıldıklarını belirterek"

Bütün maçı rakip sahada oynadık neredeyse. Daha önce bu kadar net pozisyonlara giremiyorduk. Bugün tek eksik olan daha fazla goldü. Böyle oynadığımız sürece galibiyetlerin geleceğini düşünüyorum. Trabzonspor olarak şampiyonluk şansımız her zaman var. Üstteki takımlar da puan kaybedebilir. İki – üç maç üst üste kazandığımızda nerelere geleceğimizi düşünebiliyoruz.

Yukarıdaki takımlar puan kaybetmeye devam ettiği sürece şampiyonluk şansımız devam eder. Sahada bizi yönlendiren hakemdir. Bir pozisyonda tepki gösterdim. İki üç pozisyonda kart göstermedi. Rakip 10 kişi kalsa sonuca daha rahat gidebilirdik. Ama hakem böyle değerlendirmedi. Verilmiş kararlar üzerine söyleyecek fazla söz yok.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor