Olcan: "Yeni mevkimde..."

 Bordo mavili takımda yaşanan sol bek sıkıntısı nedeniyle teknik direktör Mustafa Akçay’ın savunmanın solunda görev verdiği Olcan Adın, mevkiine yeni yeni ısınmaya başladığını söyledi.Olcan, görev verilen her mevkide elinden gelenin en iyisini yapmaya çal

Olcan:  "Yeni mevkimde..."

 Bordo mavili takımda yaşanan sol bek sıkıntısı nedeniyle teknik direktör Mustafa Akçay’ın savunmanın solunda görev verdiği Olcan Adın, mevkiine yeni yeni ısınmaya başladığını söyledi.

Olcan, görev verilen her mevkide elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını belirterek, "Ligde aldığımız sonuçlar üzücü. Ama Avrupa kupasında da gruplara kalmayı başardık. Bundan sonraki süreçte her 2 alanda da başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız. Hem elde edeceğimiz sonuçlar hem de oynayacağımız futbol taraftarlarımızı memnun edecek" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor