Ofspor'da hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor, hafta sonu konuk edeceği Turgutluspor maçında galibiyet hedefliyor.Teknik direktör Hasan Vezir, küme hattındaki iki takımın mücadelesinden galip ayrılan taraf olmak istediklerini belirterek, tüm planların

Ofspor'da hedef galibiyet

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Ofspor, hafta sonu konuk edeceği Turgutluspor maçında galibiyet hedefliyor.

Teknik direktör Hasan Vezir, küme hattındaki iki takımın mücadelesinden galip ayrılan taraf olmak istediklerini belirterek, tüm planlarını galibiyet üzerine yaptıklarını söyledi.

Alt sıralarda bulunan takımların puan cetvelinde birbirlerine yakın olduklarını anlatan Vezir, telafisi olmayacak maçların oynanacağını ifade etti. 

Vezir, Turgutluspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirterek, "Galibiyetten başka düşüncemiz yok. Bizi rahatlatacak 3 puanı almalıyız. Tüm çalışmalarımızı bu doğrultuda yaptık. Aramızda 1 puan fark var. Galip gelerek bulunduğumuz yerden uzaklaşmak istiyoruz. Bunun için de sahada ne gerekiyorsa yapacağız" diye konuştu.

Futbolcularına güvendiğini dile getiren Vezir, "Maçın ehemmiyeti zaten ortada. Bu maçta tribünlerin desteğine her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyacağız. Ligde kalmamız için birlikte hareket etmeliyiz. Of’taki maçta gülen taraf olmak için mücadelemizi elden bırakmayacağız" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor