Ofspor yolda kalmayacak!

Ofspor yönetimi kulübe modern bir otobüs almak için yardım kampanyası başlattı.Bu sezon talihsiz bir şekilde 3.lige düşen Ofspor’da mevcut yönetim takıma yeni bir otobüs almak için kolları sıvadı. 20-27 Haziran tarihlerinde kongre yapacak olan bordo mavi

Ofspor yolda kalmayacak!

Ofspor yönetimi kulübe modern bir otobüs almak için yardım kampanyası başlattı.

Bu sezon talihsiz bir şekilde 3.lige düşen Ofspor’da mevcut yönetim takıma yeni bir otobüs almak için kolları sıvadı. 20-27 Haziran tarihlerinde kongre yapacak olan bordo mavi beyazlılar da şuana kadar yönetime aday çıkmazken mevcut başkan Olcay Saral takıma otobüs almak için Oflu işadamlarına çağrıda bulundu.

Yardım kampanyasına 10 bin TL bağışlayan başkan Saral sosyal medya üzerinden de yardım kampanyası ile ilgili ilginç bir paylaşımda bulundu.

adsiz-070.jpg

 

Ofspor kulübüne alınacak takım otobüsü için başlatılan yardım kampanyasında ilk günde 38 bin 600tl toplanırken bu rakam bugün 48 bin TL’ye ulaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor